Klänningar från Topshop

Jag kollade lite på Topshops hemsida och det finns verkligen så mycket fint där! Jag hittade fem klänningar som jag tycker är riktigt snygga, har dock inte kollat på alla. xD 
 
Vilken tycker ni är finast?  ♥ 
 
Länkar:
 
 

NEW IN

Hej allihopa!
 
Igår var jag i mobilia med två vänner & min syster med sin vän! Riktigt kul var det. Jag ääääälskar smycken och jag köpte två nya smycken igår. Dessutom så kom min klocka fram som jag hade beställt, underbart! 
Idag har jag inte gjort så mycket. Har bara varit hemma, det är inte alls fint väder här hos oss idag. Jag hoppas att iallafall ni har finare väder hos er :)
 
 Min älskaaade klocka! Från UR & PENN, Finns HÄR
 
 Från Ur & Penn, finns HÄR för endast 20 kr! 
 
Från Glitter 
 
 
Ha det bra! <3
 
 

Divergent igår

Hej sötisar!
 
Igår var jag på bio med tre vänner och såg Divergent, bästa filmen jag sett på länge! Kan säga att det typ är min nya favoritfilm haha. Riktigt bra är den, rekomderas starkt! Det var en underbar kväll igår! <3
 
 
Idag har jag varit och handlat med min familj och bara kollat på How I Met Your Mother hela dagen. Ska städa lite nu och sedan kolla på den igen! 
 
 
Jag älskar dessa vitamin dryckena, men denna var inte så god. Kan bero på att jag inte gillar koffein (kaffe) alls, köpte den bara för att smaka lolz. Så just denna var inte god enligt mig, tycker bättre om äpple smaken haha. 
 
Vad har ni gjort idag? :) 
RSS 2.0